Het seizoen van 2023 is tot een einde gekomen! Een seizoen waarin mooie ontwikkelingen naar voren zijn gekomen en wat betekent dat de onderhandelingen voor 2024 alweer in volle gang zijn. Met trots kunnen wij u mededelen dat Ricardo Phoelich opnieuw voor twee jaar heeft getekend en in seizoen 2024 en 2025 weer aan de start zal staan onder de naam van GelmersMotorsport.

Deze winter blijft het team hard werken en door ontwikkelen om volgend jaar in topvorm het seizoen te beginnen. Zowel door Ricardo in fysieke vorm, als Jeroen van GelmersMotorsport aan de technische kant.

Samen zijn er mooie doelen opgesteld, voor de nationale- en internationale wedstrijden. Zowel Ricardo als GelmersMotorsport kijken er naar uit om de gewenste doelen te bereiken, maar bovenal op een fijne samenwerking!

Ricardo: “We kijken terug op een prettige samenwerking in seizoen 2022 en 2023, na de nodige successen en ontwikkelingen heeft ons doen besluiten om onze samenwerking voort te zetten. De motivatie is groter dan ooit te tevoren en nemen we dan ook mee naar het volgende seizoen”.

Categorieën: Informatie

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch